Termékcsaládok / Árak

Termékcsaládok

Az English Panels festett falburkolatai a legtökéletesebb felületkezelést jelentik, mely biztosítja nem csak a kiváló English White színt, de szavatolja a selymes tapintást is. Manufaktúránkban a festett termékek a gyártás utolsó állomásán a több lépésből álló csiszolási és fényezési munkafolyamaton is átesnek. A festék réteget többször visszacsiszoljuk és újra fényezzük, hogy tükörsima felületet biztosítsunk az Ön számára. Így szavatolva, hogy a megvásárolt termék a lakása éke legyen.

Az English Panels pácolt termékei festhető falburkolatok melyet ugyanabból a magas minőségű mélymarható MDF-ből állítunk elő, mint a festett temékcsaládot. Az egyes panelek ugyanazon szigorú minőségellenőrzésen esnek át, mint festett testvéreik. Ezeket a falburkoló paneleket fehér pác réteggel látjuk el azért, hogy Ön, igénye szerint tudja annak színvilágát kialakítani. A pácolt réteget oly módon állítjuk elő, hogy a felület alkalmas legyen bármilyen festék vagy egyéb felület kezelési eljárás fogadására.

Vásárlói Információ

A megvásárolt English Panels termékcsomag elemekből áll, mely összeszerelést igényel. A falburkolat nem szerelt állapotban érkezik, ezáltal szabadon méretezhető. A felszerelésre kerülő panel saját ízlés szerint állítható össze, hiszen minden egyes elemet szabadon méretre szabhatunk, illetve az oszlopok távolságát is saját igényeinknek megfelelően állíthatjuk.

Az elemek összeszerelését, valamint a falburkolat rögzítését a falfelületre English Panels ragasztóval ajánljuk.