Alapozott termékcsaládok

Alapozott termékcsaládok

Az English Panels falburkolatok minden igényt kielégítenek, hiszen többféle magasságban és változatban megvásárolhatók. Az Oxford fantázianevű falburkolatunk a legalacsonyabb, míg London elnevezésünk a legmagasabb kivitel. A pontos méreteket a termék leírásában találhatja meg. Az English Panels falburkolat három féle díszléccel vásárolható meg, a minimalista “Only One”, a markáns “Phantom” és a klasszikus “Queen”.

Alapozott termékeink festhető falburkolatok. Ezeket a falburkoló paneleket fehér alapozó fedő réteggel látjuk el azért, hogy Ön, igénye szerint tudja annak színvilágát kialakítani.

Tervezéskor kiemelten figyeltünk a könnyed fel- és összeszerelhetőségre, így a falburkolat alakítása és felhelyezése gyorsan elvégezhető. A felszerelésre kerülő panel saját ízlés szerint állítható össze, hiszen minden egyes elemet szabadon méretre szabhatunk, illetve az oszlopok távolságát is saját igényeinknek megfelelően állíthatjuk.

Alapozott Oxford termékcsalád

Alapozott Cambridge termékcsalád

Alapozott York termékcsalád

Alapozott Birmingham termékcsalád

Alapozott London termékcsalád

Vásárlói Információ

A megvásárolt English Panels termékcsomag elemekből áll, mely összeszerelést igényel. A falburkolat nem szerelt állapotban érkezik, ezáltal szabadon méretezhető. A felszerelésre kerülő panel saját ízlés szerint állítható össze, hiszen minden egyes elemet szabadon méretre szabhatunk, illetve az oszlopok távolságát is saját igényeinknek megfelelően állíthatjuk.

Az elemek összeszerelését, valamint a falburkolat rögzítését a falfelületre English Panels ragasztóval ajánljuk.