English Panels

Falburkolatok minden stílushoz

Kifinomult elegancia, letisztult design

Az English Panels

Célunk egy olyan termék megalkotása volt, ami látványos, hasznos és igényes is, mindamellett, hogy egyedülálló trendet is nyit a lakberendezésben. A precíz formák és a pontos arányok tervezése mellett, kiemelten figyeltünk az ideális alapanyag kiválasztására, a tűpontos illeszkedésre, a súlyozásra, és a könnyed felszerelhetőségre is.

Exkluzív megjelenésével és prémium minőségű kialakításával egyedi külsőt kölcsönöz minden térnek, valamint az összes stílussal tökéletesen harmonizál. Manufaktúránk alapelve, hogy tökéletes minőséget alkossunk, és ebben nem kötünk kompromisszumot. A fehér a tökéletesség, a béke és a tisztaság szimbóluma. Festett falburkolataink selyemfehér árnyalatának az English White nevet adtuk, ami bátran kombinálható bármilyen színnel, és tökéletesen megállja a helyét számtalan stílus által ihletett környezetben is. Termékcsaládjaink kialakításánál nagy figyelmet fordítottunk a megfelelő vevői igények kiszolgálására. Ennek mentén készítettük el alapozott termékeinket, melyet fehér alapozó réteggel látunk el, hogy Ön igénye szerint tudja annak színvilágát kialakítani. Az alapozott réteget oly módon állítjuk elő, hogy a felület alkalmas legyen bármilyen festék, vagy egyéb felület kezelési eljárás fogadására.

Fontos számunkra a hagyományok megőrzése, ugyanakkor figyelembevéve a mai stílusirányzatokat igyekszünk újító, modern frissességet csempészni a termékeinkbe. Legyen szó tradicionális otthonról, vagy egy modern lakásról, az English Panelsben nem fog csalódni.

Mitől innovatív az english panels

Quick rendszer, mely lehetővé teszi, hogy felhelyezése meglepően gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, ugyanis csavarok nélkül is rögzíthető.

Az egységes kiszerelésnek köszönhetően, a méretezés és tagoltság is szabadon alakítható.

Speciális, több rétegű felületkezelésnek köszönhetően nem csak a kiömlő folyadéktól, de a gyermeki kreativitástól is védelmet nyújt a falnak.

Magas minőségű fényezés mellett, alapanyag felhasználásunk lehetővé teszi, hogy falburkoló paneleink a mechanikai hatásokat is jól bírják.

Magas minőségű fényezési és felületkezelési eljárásunknak köszönhetően könnyen, akár egy nedves ruhával is tisztítható.

Gyártás

Minden elemet kézzel készítünk, figyelve a legtökéletesebb pontosságra. Falburkolataink előállításánál számunkra a legmagasabb minőség elérése a cél, ezért a felhasznált alapanyag kiválasztására nagy hangsúlyt fordítunk.

Falburkoló paneleinknél használt megfelelő minőségű festék kiválasztása is fontos számunkra.

Nálunk kizárólag a tökéletes termék az elfogadható termék, ebben nem kötünk kompromisszumot!

Rólunk írták